За рулото:
За соса:
Смесете каймите, галетата, лука, солта, черния пипер, чесъна, магданоза, кърито и яйцето в голяма купа. Омесете ги добре с ръце. Смесете млякото и водата и ги прибавяйте по малко към месната смес, докато се получи гладка, но твърда смес. Оформете във формата на хляб и сложете в намазана с олио тавичка. Печете 30 мин. при 190° С. Запържете лука в маргарина докато стане златист на цвят и прибавете останалите съставки за соса. Оставете да заврат, намалете огъня и варете 10-15 мин. След като рулото се е пекло 30 мин., го извадете от фурната, полейте го с половината от соса, върнете го във фурната и печете още 45 мин., като често го поливате със соса. Нарежете рулото на тънки филийки и го сервирайте с останалия сос.